FOREDRAG

TRE GRATIS OG INTERESSANTE FOREDRAG FOR ALLE MEDLEMMER

Vestjysk Bank er stolt sponsor i mere end 1.000 foreninger, fordi de tror på, at fællesskabet kan gøre en forskel. Derfor har Lunderskov RUNNERS også valgt at indgå en sponsoraftale med Vestjysk Bank.

I Vestjysk Bank vil de aktive sponsorater. Når de indgår sponsorater, er det vigtigt for dem, at der er tale om aktive partnerskaber, og at samarbejdet også kommer vores kunder til gode. Et sponsorat skal være værdifuldt og give merværdi for alle parter.

PROMOVERINGSBONUS

Aftalen mellem Vestjysk Bank og Lunderskov RUNNERS betyder at foreningen modtager 2.500,- incl. moms såfremt et nyt kundeforhold mellem et medlem af Lunderskov RUNNERS og Vestjysk Bank etableres.

Etableres der et erhvervskundeforhold (såfremt kundeforholdet etableres med et forretningsomfang på minimum 500.000 kr.) modtager foreningen 10.000 kr. incl. moms.

Aftalen beror på tillid, og Lunderskov RUNNERS bliver således ikke informeret om, hvilke kunder der har resultatet i en promoveringsbonus, ligesom foreningen ikke har nogen økonomisk forpligtelser overfor Vestjysk Bank.

Kontakt formand Klaus Detlef på mail hvis du ønsker yderligere uddybning af sponsoraftalen mellem Vestjysk Bank og Lunderskov RUNNERS.