Lunderskov RUNNERS inviterer til ROYAL SIDE RUN

I anledning af Kronprinsens Royal Run, som løber af stablen 6. juni, vil Lunderskov RUNNERS bakke op med et festligt arrangement for alle byens borgere.

Alle er velkomne som deltagere og/eller tilskuer til denne lokale udgave af Danmarks royale folkefest, som løber af stablen den 

Torsdag den 2. juni 2022 kl. 18.30 

YouTube player

I Lunderskov RUNNERS har vi været en del af Royal RUNNERS-træningsfællesskaber, og har som et foreningsformål at skabe et fundament for at flest mulige borgere får muligheden for, og lysten til, at snøre løbeskoene og skabe nogle gode fælles løbeoplevelser sammen. 

Vi håber at skabe nogle hyggelige rammer til vores Royal Side Run den 2. juni, og håber I vil støtte op omkring arrangementet på den ene eller anden måde, som gør at alle deltagere kan få en rigtig hyggelig aften med et royalt snit.

Hvis I har mulighed for og lyst til at støtte vores Royal Side Run, så kontakt formand Klaus Detlef på klaus@lunderskovrunners.dk eller på mobil 52159870.

Trøjesponsor til Lunderskov RUNNERS

Lunderskov RUNNERS er meget mere end blot Royal Side Run – vi arrangerer ugentlige løbetræninger, har i foråret et hold for over 20 nyløbere henover 12 uger, ligesom vi har tre foredrag i kalenderen for 2022, samt andre løbeudflugter i støbeskeen.

Vores indtægter kommer via medlemskontingenter; og har i vi bestyrelsen et ønske om et lavt kontingent; men samtidig vil vi gerne skabe en genkendelighed via ens klubtrøjer.

Udgifterne til trøjerne udgør over 60% af medlemskontingentet, hvorfor vi efterlyser en eller flere sponsorer til vores klubtrøjer.

Til vores løbeskole RUNFORFUN var Vestjysk Bank trøjessponsor.

Er du interesseret i en aftale eller høre nærmere om et sponsorat, så kontakt formand Klaus Detlef på klaus@lunderskovrunners.dk eller på mobil 52159870, og vi kan aftale nærmere.