FOREDRAG

TRE GRATIS OG INTERESSANTE FOREDRAG FOR ALLE MEDLEMMER

TRE INTERESSANTE GRATIS SPÆNDENDE LÆRERIGE FOREDRAG

Lunderskov RUNNERS skal være mere end bare løb, hvorfor vi har planlagt besøg af tre interessante foredragsholdere i løbet af sæsonen 2022/23. 

Foredragene afholdes i Lunderskov Hallens Cafeteria og er gratis for medlemmer af Lunderskov RUNNERS.

Ikke medlemmer af foreningen kan også deltage mod betaling på 50,-

TILMELDING FOREGÅR HER

HVORDAN PASSER DU PÅ DIN KROP SOM LØBER

Jeppe er indehaver af Billund Osteopati, har bachelor i fysioterapi, en uddannelse som idrætsfysioterapeut og har taget en 5-årig osteopat-uddannelse, og er autoriseret osteopat og fysioterapeut. 

Jeppe har sammensat et foredrag med fokus på træning, skader, håndtering af progression i træningen, supplerende træning, osv. Et lærerigt foredrag for alle løbere – erfarne og ny-løbere – som gerne vil vide mere om fysiologien og hvordan vi bedst muligt passer på vores krop som løber.

Foredraget et afholdt

FORTÆLLINGER FRA EN ULTRALØBER – OG ANDRE ANEKDOTER FRA HAMSTERHJULET

Morten Klingenberg – eller Løbetosset som han kalder sig selv – er ikke en hr-hvem-som-helst, da han er ultraløber af den vildeste slags. I 2021 stod han efter 261,5 kilometer tilbage som den sidste løber i Great Dane Backyard Ultra, ligesom han i foråret 2022 løb 151 kilometer til et ultraløb i Italien, og senest har løbet 201 kilometer til Backyard Masters i Tyskland.

Morten siger om sig selv: “Jeg er bestemt ikke blandt de bedste ultraløbere i Danmark; men det drømmer jeg om at blive. Jeg lader dog ikke drømmen farer frit, for så forbliver det en drøm. Jeg går i stedet til det med realistiske, kritiske øjne og ved, at det er en lang proces.”

Ingen kan være i tvivl om at Morten har en stor passion for løb og træning, og hans foredrag består af en god blanding historier, anekdoter og tips/råd til træning for løbere i alle klasser.

Foredraget et afholdt

LAURA GLANS, LUNDERSKOV

Laura har en bachelor i idræt og sundhed med fokus på fitness og træning, og har stor indsigt i anatomien og biomekanikken. Laura er selv en meget erfaren løber der bl.a. har deltaget på det danske landshold i VM i cross country i 2019 i Aarhus. 

Hun vil til dette foredrag dele ud af hendes erfaring som løber, som f.eks. hvad sker der i kroppen når vi løber og hvordan planlægger vi vores træning optimalt. Laura bor i øvrigt i Lunderskov.

Nærmere info om dato og tilmelding følger.